100happydayschallenge
#100happydays

100 happy days challenge!

Eén van de redenen dat ik mijn blog ben gestart, is dat ik graag over happy dingen wil schrijven. Met name dingen die ik in mijn dagelijkse dingen mee maak en opmerk. DIt kan dan ook echt van alles zijn, waarbij ik het liefst schrijf over happy dingen. Eerder had ik al wel eens gehoord van de 100 happy days challenge. Nu ik mijn blog ben gestart, lijkt me dit een mooi moment om ook daadwerkelijk te starten met deze challenge.

#100HAPPYDAYSCHALLENGE

De 100 happy days challenge. Wat houdt het precies in?

Vanaf de start datum post je 100 dagen lang een bericht op een door jou gekozen social media. Dit is dan een foto van iets wat JOU gelukkig maakt. Dit kan dus van alles zijn. Doel is hierbij om bewust te worden van de gelukkige dingen in het leven. Door dat je er elke dag even weer bij stil staat, zou je uiteindelijk dan de gelukkig moment meer waarderen.

RESULTATEN

De organisatoren van de 100 happy days challenge noemen verschillende voordelen bij het volbrengen van de challenge.

happy

EN WAT VIND IK DAN PRECIES ZO LEUK?

Uiteraard zijn de resultaten die zojuist genoemd werden, direct een reden om mee te doen! In dat geval is er alleen een win-win situatie. Wat valt er te verliezen? Daarnaast geeft 100 happy days een goede reden:

We leven in tijden met drukke agenda’s. Terwijl het leven voorbij vliegt, is er minder tijd om van je leven te genieten. de mogelijkheid om er van te genieten, is de weg naar een gelukkig leven. 71% van de mensen probeerde deze opdracht te vervullen, maar gaven als reden het gebrek aan tijd op. Deze mensen hadden gewoon geen tijd om blij te zijn. Heb jij tijd?

Volgens mij een goede reden om mee te doen! Time flies en voor je het weet is de week, de maand en het nieuwe jaar al weer voorbij. Een stukje bewustwording gaat daar zeker bij helpen! Het is natuurlijk bijzonder dat 71% van de deelnemers een gebrek aan tijd als reden gaf. Het gaat er tenslotte om dat je foto maakt van happy moments. Deze hoef je niet te creeeren (als het goed is).

WAAR KAN JE MIJN 100 HAPPY DAYS ZIEN?

De foto’s ga ik delen via instagram! Je kan ze dus direct vinden via mijn instagramaccount @justaboutlifnl en daarnaast zal ik elke foto taggen met de volgende tag #100happydaysjal. Als je op deze tag zoekt op instagram krijg je dus een mooi overzicht. Naast dat ik het op instagram deel, deel ik ook graag mijn foto’s met jullie! Elke week zal ik hier een update over geven.

Ik start vanaf aanstaande maandag (20 maart). Dit betekent dat de challenge duurt tot 26 juni 2017. Lekker al richting de zomer! Ik ben erg benieuwd.

Wil je nou zelf ook meer weten of even kijken op de website? Ga dan naar http://100happydays.com/nl.

 

2 reacties

  • Thearie

    Hé, wat leuk! Heb zelf al een 101-dingen in 1001 dagen lijst, maar misschien kan deze er ook nog wel bij! Blije dingen kunnen altijd, toch?

    • Mariska

      Wat leuk! Dat ga ik even opzoeken op je blog. Happiness kan altijd 🙂 voor mij is het wel zo dat het niet teveel moet zijn omdat ik het anders niet volhoud! Haha

Heb je vragen of opmerkingen? Laat het dan weten via een reactie!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.