Week 2 van mijn happiness challenge
#100happydays,  Persoonlijk

Diary: week 2 van mijn happiness challenge

Week 2 van mijn happiness challenge is alweer afgelopen! Inmiddels zijn er alweer 12 dagen voorbij. Afgelopen week heb ik lekker een dagje vrij gehad en heb ik de andere dagen lekker van het zonnetje kunnen genieten. Ik had natuurlijk de pech dat het woensdag (op mijn vrije dag) net ineens ging regenen. Maar goed, dat mag de pret niet drukken, ik heb mij prima vermaakt 🙂

De vorige keer vond ik mijn overzicht wat aan de lange kant (de foto’s spreken immers voor zich) dus deze keer heb ik het op een andere manier gedaan!

Mijn week

Ons weekend begon vorige week zaterdag heerlijk, met een lekkere lunch op het terras. Het was zo heerlijk weer! We hebben heerlijk even gezeten en door het plaatsje gewandeld. Halverwege onze lunch besloten we ineens onze dagplannen te wijzigen en hebben we ’s avonds nog een voorstelling gezien waar vrienden van ons aan mee doen. Zondag was dit keer echt een rustdag. We hadden geen plannen, niets belangrijks te doen en hebben lekker genoten. Het leek eerst helemaal geen mooi weer, maar later op de dag kwam het zonnetje toch door. Uiteindelijk nog heerlijk op het balkon kunnen zitten in een hempje! Wij wonen op vier hoog waar de zon pal op staat in de middag, en aangezien het ook niet echt waaide, was het heel goed uit te houden.

Maandag begon natuurlijk de werkweek alweer! Sinds een paar weken ga ik op maandag meestal naar Body Attack in de sportschool. Afgelopen week was de laatste week van deze release, dus voor degene die dit al drie maanden deden was de lol er een beetje vanaf. Deze week starten we met een nieuwe release!

Woensdag was mijn vrije dagje en heb ik lekker wat gerommeld met mijn blog & thuis. Heerlijk zo’n dag! Fijn om even niets te moeten en van alles te doen. Donderdag heb ik weer Body Attack gedaan (het is nu al bloedheet op de sportschool… en dat met 20 graden!). Daarnaast kwam ook mijn blog over het werken met een bullet journal online. Heb je hem al gelezen?

Gister was alweer het laatste dagje van de werkweek. Zoals ik eerder vertelde zit mijn werk naast de ijssalon, de hele dag was het daar ontzettend druk. We konden de verleiding niet weerstaan en hebben stiekem toch een ijsje gekocht 🙂 (Ik heb mijn eigen tips weer slecht toegepast… haha!)

Hoe was jullie week?

Please check your feed, the data was entered incorrectly.

 

Heb je vragen of opmerkingen? Laat het dan weten via een reactie!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.