lifestyle

ABOUT ME

Hi! Welkom op mijn persoonlijk blog. Wat leuk dat je een kijkje komt nemen in mijn dagelijkse leven.

Lezen en schrijven is altijd al iets geweest wat ik graag doe. Boeken lees ik in een hoog tempo uit en ik heb schriftjes vol van vroeger. Gedichten, toneelstukjes, mini-boekjes, ik schreef van alles. Opvallend daarin is wel: ik ben van de korte stukjes. Wanneer ik zogenaamd begon met een boek schrijven, stopte ik na twee hoofdstukken want; dat was toch best wel veel werk. Het toneelstuk dat ik in groep 7 schreef voor de klassenshow, is denk ik het langste stuk dat ik ooit heb geschreven..

Die behoefte om van mij af te schrijven is gebleven. Tijdens mijn studie in Wenen startte ik een blog voor mijn thuisfront en merkte ik hoe leuk ik het nog vond om te schrijven. Twee jaar later, ontdekte ik dat ik de behoefte had om het weer op te pakken. Iets van mijzelf, waarin ik over van alles en nog wat kan schrijven (just about life!) en daarnaast ook nog mijn ontwikkel skills kan toepassen (en aanleren). Naast het schrijven vind ik dat namelijk net zo leuk (of soms zelfs leuker): het aanpassen en mooier maken van mijn blog. Kijk dus niet raar op als je ineens een ander ontwerp ziet, een nieuw lettertype of een aangepaste indeling.

De rode draad in mijn blog is ver te zoeken, maar hij wordt geschreven met veel plezier en enthousiasme. Wellicht dat al genoeg reden is om eens een kijkje te nemen?

Veel leesplezier!

Liefs, Mariska