lifestyle

ABOUT ME

Hoi! Welkom op mijn persoonlijk blog Justaboutlife.nl. Mijn naam is Mariska en sinds korte tijd ben ik mij bezig gaan houden met bloggen.

Van jongs af aan ben ik al bezig met schrijven. In groep 7 schreef ik op de basisschool al een toneelstuk ‘Jouw vakantie, mijn vakantie’ (toentertijd een erg populair programma op tv) die bij de klassenshow werd gespeeld door mijn klasgenoten. Ik was zo slim om mezelf ook een rolletje te geven. Verder heb ik de afgelopen jaren overal schriftjes gevonden met stukjes van verhalen. Ook op mijn oude laptop vond ik stukjes voor een boek en schreef ik gedichten. De gedichten die ik schreef gingen altijd over dingen die er op dat moment speelde (jongens bijvoorbeeld, of dingen op school). De gedichten die ik maakte plaatste ik ook altijd op een website waar mensen gedichten met elkaar kon delen. Toen wilde ik graag al mijn informatie delen. Ik kom met regelmaat ook nog oude verhalen of blogs van mijzelf tegen als ik inlog op sites met mijn oude e-mailadres (toen ik een wordpress blog wilde starten, kwam ik er achter dat ik vijf jaar terug ook al een opzetje had gemaakt).

Na verloop van tijd ben ik gestopt met de gedichten en had ik een soort dagboek waar ik hele verhalen opschreef over alles wat mij dwars zat. Ook dat kon werkelijk van alles zijn. Met name op de momenten dat er minder leuke dingen speelde kwam dit boekje weer tevoorschijn. Vervolgens heb ik een halfjaar in Wenen gewoond. Een goed moment om een blog te starten! Dat deed ik dus ook. Tijdens mijn periode in Wenen heb ik ongeveer elke week een blog geplaatst over alles wat ik had gedaan en had gezien. Dat beviel me goed!

Eenmaal terug in Nederland, heb ik het schrijven een beetje laten liggen. Mijn fantasie voor verhalen was niet echt aanwezig, alles was verder leuk en de behoefte om van me af te schrijven werd iets minder. Na een tijdje begon het toch weer te kriebelen en zo ontstond het idee voor een blog.

Waar gaat mijn blog over?

Net als vroeger, schrijf ik graag over dingen die voor mij belangrijk zijn en in mijn leven spelen. Dit kan werkelijk waar van alles zijn. Wel wil ik graag een beetje positiviteit aan mijn blog toevoegen. Ik ben zelf altijd een ster in de negatieve aspecten zien en ik vergeet vaak om te genieten van het moment. Met Justaboutlife ga ik hier in ieder geval al bewuster mee om. Mijn interesses liggen bij eten (stipt op nummer 1!), gezelligheid met vrienden en als gevolg hiervan hoort hier ook sporten bij. Al dat eten & gezelligheid zorgt ervoor dat ik af en toe ook echt de sportschool moet zien. Daarnaast ben ik gek op lijstjes, structuur, efficient werken en een tikkeltje perfectionistisch. Dit zal je dus ook terug zien in mijn lifestyle blog met tips & trics.

Veel leesplezier!

Liefs, Mariska