April, veel eten en gezelligheid
Persoonlijk

April: heel veel eten gezelligheid

De maand april is begonnen en dat betekent voor mij een maand vol met etentjes en gezelligheid. Naast dat de lente hopelijk goed doorzet deze maand, zijn er natuurlijk nog een paar vrije dagen door Pasen en (als je geluk hebt) voor Goede Vrijdag. Zelf hebben mijn vriend en ik ook nog een paar dagen vrij genomen om de periode tot de zomervakantie te overbruggen. Ik denk dat we lekker nog even wat dagen er op uit gaan!

Verder heb ik een hoop leuke dingen op de planning staan. Een aantal weken geleden heb ik al een hoop dingen ingepland, waardoor ik nu veel avonden er op uit ga. Ik heb nog een aantal etentjes staan waarbij ik vrienden en vriendinnen weer zie die ik een tijdje niet heb gesproken. Daarnaast is het natuurlijk ook nog Pasen en hoort daar ook een lekker paasontbijtje en gezellig samen eten bij.

Pasen

Ik word altijd erg blij van Pasen en de gezelligheid die daarbij komt kijken. Van kleins af aan ben ik altijd gewend dat we met Pasen zelf croissants bakken (van die Danerolles croissants), lekkere broodjes hebben en samen uitgebreid ontbijten. Nu ik niet meer thuis woon probeer ik die traditie braaf voor te zetten (mijn vriend houdt alleen niet van die croissants dus dat is dan weer lastig).

Ik probeer al weken de paaseitjes en andere paasartikelen te weerstaan in de supermarkt. Nu Pasen steeds dichterbij komt wordt dat toch wel steeds lastiger. Ik ben echt gek op witte paaseitjes en ook van die holle chocolade eieren word ik erg blij. Het zou goed voor me zijn als ze weer uit de winkel verdwenen 🙂 (Natuurlijk komt er dan weer wat anders, dat snap ik haha!).

Wat zijn jullie plannen voor april en hebben jullie ook nog leuke tradities met Pasen?

Heb je vragen of opmerkingen? Laat het dan weten via een reactie!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.