#100happydays
#100happydays

Diary: De eerste week van mijn #100happydays challenge

Vorig weekend heb ik natuurlijk mijn #100happydays challenge aangekondigd en ook verteld waarom ik dit een leuke challenge vond. De eerst week is inmiddels voorbij en zoals beloofd geef ik jullie een update!

Ik merkte dat het nog best een uitdaging was om elke dag een happy momentje te vinden. Naast het ontdekken van het moment, moest ik er natuurlijk ook nog een foto van maken. Dit was soms lastig! Deze blog schrijf ik (tot nu toe) nog anoniem, dus overal foto’s van maken zonder reden vond ik een beetje gek. Daarnaast breng ik 40 uur per week op het werk door waar niet altijd de meest bijzondere momentjes uit voort komen. Het was voor mij even schakelen dat een ‘happy’ moment natuurlijk niet ook perfect voor de foto hoeft te zijn. Als ik er maar blij van werd 🙂 Met die instelling heb ik de hele week foto’s proberen te maken.

Mijn week in foto’s

De eerste dag werd ik erg blij van ons avondeten. Ik ben gek op broccoli (voor ons tweepersoonsavondeten koop ik er tegenwoordig al twee, omdat ik er zoveel van eet). Daarnaast eet ik het liefst 5 dagen in de week aardappels en houd ik echt van kip. Dit avondeten was voor mij dus echt jammie! Helemaal na een lange dag werken is dit prettig want ik had het in een mum van tijd op tafel.

Sunny day ? #nogwelwatkoud #100happydaysjal #100happydays #dagtwee

A post shared by justaboutlife (@justaboutlifenl) on

Op dinsdag ben ik altijd iets later terug van het werk omdat ik dan op een andere locatie werk. Soms heb ik dan het gevoel dat ik de hele dag al achter mijn computer heb gezeten en is frisse lucht erg fijn. Toen ik dinsdagavond uit het werk kwam was er nog een zonnetje te vinden en zag het er ook nog mooi uit. Zorgde dat even voor een fijn gevoel 🙂

Woensdag was het eindelijk zover. Ik mocht mijn abonnement verlengen! Eerder kon je via KPN 6 maanden voor het einde van je contract verlengen, helaas hadden ze dat tussendoor aangepast. In januari was ik er dus al helemaal klaar voor, maar helaas. Ik moest nog twee maandjes wachten… Deze week heb ik dus meteen mijn abonnement verlengd en ben ik overgestapt van een Samsung naar een Iphone. Is dat even wennen… wel nog steeds erg blij 🙂

Donderdag had ik geen bijzonder dagje. Ik heb lekker (weg)gewerkt en was op tijd thuis van het werk. Ik moest wel haasten, ik had mijn volgende afspraak in de avond iets te strak gepland. In de auto was ik een beetje aan het balen omdat het allemaal niet ging zoals ik wou. Op Qmusic kwam toen vervolgens het liedje Hakuna Matata speciaal voor iemand die op haar 26e al lymfeklierkanker had overwonnen. NO WORRIES, was absoluut haar lifemotto. Zo’n boodschap zet alles meteen weer even in perspectief, zo slecht hebben we het toch niet. En met het vrolijke deuntje van Hakuna Matata zijn ook echt al je zorgen snel verdwenen.

Eerste schepijsje van het jaar is een feit! ?#cookies #100happydays #100happydaysjal #schepijs

A post shared by justaboutlife (@justaboutlifenl) on

Naast mijn werk zit een ontzettend lekkere ijssalon, die sinds deze week zijn deuren weer geopend heeft. Mijn hele werkdag had ik al ontzettend veel ijsjes voorbij zien komen en mensen die lekker in het zonnetje hem op zaten te eten. Maargoed, ijsjes zijn niet gezond en er moet ook gewerkt worden dus ik heb de verleiding kunnen weerstaan. ’s Avonds was ik even weg geweest met mijn vriend, en op de terugweg liepen we langs de ijssalon. Hij zei toen ‘als er minder dan 5 mensen in de rij staan, kopen we een ijsje’. Op dat moment stond er helemaal niemand! (Best knap want de hele dag was het echt druk geweest). We moesten dus wel 🙂 Lekker een klein bakje gekocht met ‘cookies’. Heerlijk! Laat de lente maar komen 🙂

Zo.. dit was mijn eerste (werk)week vol met happiness. Ik merk dat het echt een uitdaging is! Ik vind het wel leuk om op deze manier nog even terug te kijken op de week.. alleen dat zorgt al voor meer bewustwording. Nog 94 dagen te gaan! Je kan elke dag mijn foto’s vinden op Instagram, volg je mij al?

 

 

Eén reactie

Heb je vragen of opmerkingen? Laat het dan weten via een reactie!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.