#100happydays challenge
#100happydays

Hoe ik mijn eerste weken #100happydays heb ervaren!

Zoals eerder aangegeven, zou ik wekelijks een update plaatsen over mijn #100happydayschallenge. Ik merk dat ik het nogal dubbelop vind om de foto’s op mijn instagram account te delen en ze vervolgens hier nog weer te bespreken. Ik denk niet dat direct van toegevoegde waarde is, en al helemaal niet dat jullie daar op zitten te wachten. Met het starten van een blog, loop je vanzelf ook tegen dit soort dingen aan. Wil je op de hoogte blijven van mijn #100happydays challenge? Je kan me volgen op instagram, waar ik naast mijn challenge ook nog andere berichten post.

Daarnaast kan je mijn instagram feed ook —-> op mijn pagina zien! Wil je specifiek alleen de foto’s zien van mijn challenge? Deze vind je hier!

Mijn week

Voor nu een samenvatting van mijn #100happydays challenge tot nu toe. Toen ik het overzicht bekeek, zag ik dat veel dingen bij mij over eten gaan. Dat is een beetje de maand (ik heb gewoon veel leuke dingen gepland staan) maar dat is ook wel een beetje wie ik ben. Niet dat ik me non-stop volstop met allerlei eten, maar ik vind het wel erg gezellig om samen te lunchen/uiteten te gaan. Ook met zijn tweeën gaan wij regelmatig ergens eten. Ik vind dat erg waardevol! Op één of andere manier neem je dan toch meer tijd voor elkaar dan wanneer je samen aan de keukentafel gaat zitten. Tijdens één van onze etentjes is ook mijn blog tot uiting gekomen! :-). Deze week besloten we een keer sushi te bestellen en lekker op het balkon op te eten in plaats van uit eten te gaan. Een kleine berekening die wij er op los hebben gelaten vertelde ons dat het sowieso goedkoper was (duh) en we konden nu in de zon zitten. Een probeersel! Ik moet zeggen (hoewel ik er erg op tegen was) dat het me goed beviel. Ik vond het in eerste instantie geen goed idee, want met uit eten gaan heb ik toch meer het idee dat je tijd neemt voor elkaar. In dit geval lukte dat ook goed op ons balkon! Ik heb er zelf nog wat dingen bijgemaakt en zo hadden we een prima complete maaltijd (ik was alleen het dessert vergeten). Gister heb ik nog lekker een broodje gegeten in Zwolle, waar het echt ontzettend druk was. Wel lekker! Helaas heb ik ook vanaf vorige week woensdag vrijwel elke dag weer buikpijn gehad (hier volgt nog een keer een blog over) waardoor ik soms minder zin heb in eten. Maar dat geeft niet, komt allemaal goed!

Bloglovin’

Niet onbelangrijk is dat het me eindelijk gelukt is mijn blog aan bloglovin’ te koppelen. Vanaf de start van mijn blog was ik daar al mee bezig maar ik kreeg het maar niet voor elkaar. Volg jij me al? Ik kreeg constant foutmeldingen, wat ik ook probeerde, en uiteindelijk heb ik bloglovin’ maar een mailtje gestuurd. Gelukt dus!

Vervolg #100happydays

Ik vind de #100happydays challenge nog steeds ontzettend leuk om te doen, maar ik ga niet elke week een update schrijven. Ik kom dan een beetje met oude informatie. Eens in de zoveel tijd zal ik een update geven over hoe het gaat en wat ik er van leer. En voor je het weet, zijn de 100 dagen alweer voorbij!

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More

4 reacties

Heb je vragen of opmerkingen? Laat het dan weten via een reactie!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.