keuken
Persoonlijk

Interieur-inspiratie: de keuken

Zoals ik eerder al vertelde zijn wij druk bezig met het kopen van een nieuwbouwhuis en in de tussentijd breng ik uuuuuren door op Pinterest. De pech met een nieuwbouwhuis is dat ik nog een jaar moet wachten tot we er in kunnen maar het voordeel is dan weer dat ik alle tijd heb het in te richten (in mijn hoofd).

Als eerste: de keuken! Omdat de keuken iets is wat ook meegenomen wordt in de hypotheek, is dat ook hetgeen waar we ongeveer mee beginnen. We moeten tenslotte weten wat het gaat kosten. Eerder vond ik witte keuken echt niet mooi, en toen mijn vader een hoogglans witte keuken plaatste vond ik het echt verschrikkelijk. Stiekem betrap ik mezelf er op dat mijn Pinterest bord ongeveer gevuld is met witte keukens! Haha. Nou moet ik zeggen dat de stijl van de keuken van mijn vader wel anders is, maar het lijkt me alsnog supermooi.

 

Wat wil ik in de keuken?

  • Ik vind een witte keuken met een betonlook aanrechtblad echt heel mooi. Wel ook iets wat je nu o v e r a l ziet maar neemt niet weg dat het me super mooi lijkt.
  • Omdat wij een uitbouw nemen en daardoor veel ruimte ontstaat willen we graag een kookeiland. De ruimte is er en het staat ook mooi.
  • Naast wit, is zwart ook nog een goede optie. Ik twijfel nog een beetje over wit omdat ik bang ben dat het te steriel overkomt. Met zwart is dat anders! Wel een mat variant dan, hoogglans vind ik bij zwart echt niet mooi.
  • Als we wel voor wit gaan, vind ik het wel vet om wat kleur toe te voegen (ergens). Als je de muur een gaaf kleurtje geeft komt het al heel anders over (en waarschijnlijk ook warmer). De donkere wand op de plaatjes is heftig maar wel gaaf, en het bekende kleurtje (het lijkt wel early dew) staat ook mooi.
  • Daarnaast vind ik deze zwarte kraan echt supervet. Waarschijnlijk kan dit bij dromen blijven want dat zal wel weer een vermogen kosten maar in combinatie met een betonlook aanrechtblad krijg je volgens mij echt een mooie uitstraling!

 

 

Ik kan niet wachten tot we onze keuken echt gaan uitzoeken. Het lijkt me wel ook heel lastig! Helemaal doordat het zo bij de woonkamer getrokken is, is het echt wel een ding in je huis. Dan moet het ook mooi zijn natuurlijk!

 

Bron: uitgelichte afbeelding http://www.keukenspecialist.nl

Heb je vragen of opmerkingen? Laat het dan weten via een reactie!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.