baan
Persoonlijk

JA! Ik ben er nog – hoe ik geen drie dingen tegelijk kan

Optimistisch als ik ben (meestal niet, haha) vond ik dat het best te doen moest zijn. Een nieuwe baan, gewoon lekker verder bloggen en ondertussen alles regelen voor ons nieuwe huis. Nou, dat kan ik dus niet. Dan neem ik nog niet eens mee dat ik af en toe natuurlijk ook gewoon ‘moet’ sporten, leuke dingen wil doen en gewoon lui wil zijn af en toe. Maar, ik ben er nog! En omdat ik hier veel energie uithaal, ga ik gewoon weer verder.

Nieuwe baan

Vanaf januari heb ik inmiddels een nieuwe baan (jeeej!) waarbij ik een heel leuk bedrijf heb verlaten voor een nog leukere functie. Ondanks dat ik het hotel restaurant van mijn ouders natuurlijk heel goed ken, is een nieuwe functie en rol altijd spannend. En daar moest (en moet) ik ook een hoop bij leren. Hoe werken dingen precies, welke rol kan ik pakken en hoe zorg ik dat er gebeurt wat ik graag wil. Ontzettend leuk, maar stiekem ook wel een beetje vermoeiend zo in de eerste maanden. Inmiddels zijn we alweer drie maand verder, is het seizoen begonnen en krijg ik weer een beetje rust in mijn hoofd (om te bloggen!)

Nieuw huis

Ondertussen gaat de bouw van ons huis ook rustig verder. Inmiddels alweer een jaar geleden (!) zijn wij gesprekken aangegaan over het bouwen van een nieuwbouwwoning. In september zijn ze begonnen, en inmiddels nu in april, begint het eindelijk ergens op te lijken. De begane grond en de eerste verdieping staan, en er is inmiddels gemetseld. Alle muren staan op de juiste plek, en groot dat het is! In mijn hoofd kan ik dus vast beginnen met inrichten, bedenken wat we allemaal nodig hebben, niet nodig hebben, wat het gaat kosten (help) en hopen dat het snel klaar is. Zoals het nu lijkt, wordt het minimaal september, dus we moeten nog even geduld hebben. Het goede nieuws is dat we nog helemaal niets voor het huis kunnen doen, dus mijn blog weer meer aandacht kan krijgen.

Vind ik het nog leuk?

Ja, ik vind het nog erg leuk! Inmiddels heb ik wel gemerkt dat ik het ook erg leuk vind om de boel te veranderen en mooier te maken (lay-out nummer zoveel staat inmiddels op de website). Maar ik krijg ook energie van het schrijven van nieuwe blogs. Mijn hoofd is alleen af en toe wat druk op het moment dat ik veel nieuwe dingen heb, en dan kan ik dat gewoon allemaal niet tegelijk (blijkt maar weer).

Tijd dus voor wat nieuwe updates! De badkamer die we hebben uitgezocht, mijn niet-succesvolle sportleven, mijn nieuwe job en uiteraard de updates over ons huis. En het allerleukste: de lente is begonnen, ons huis staat weer vol met tulpen en we kunnen weer heerlijk genieten van het zonnetje.

Hoe fijn is dat?

3 Reacties

Heb je vragen of opmerkingen? Laat het dan weten via een reactie!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.