oops
Persoonlijk

Oops | een goed begin van de dag

Altijd fijn wanneer je besluit weer een blog te schrijven. Je zit er helemaal klaar voor, laptop op schoot, glaasje water erbij. De blog is helemaal geschreven, URL aangepast, foto geplaatst, tags toegevoegd, spelling gecontroleerd. Je scrollt er nog een keer even langs, en op dat moment doe je iets op het toetsenbord en is ineens alles weg….

Sowieso voel ik me op dat moment al super onhandig (net als wanneer je andere mensen je telefoon geeft om iets te laten zien en je altijd het antwoord krijgt ‘oh Huh wat deed ik? Alles is weg?’) maar ik heb vertrouwen in WordPress en het automatisch opslaan. Nooit. Doen. Wanneer ik opnieuw ben ingelogd zie ik dat WordPress ook wat moeite had vanochtend en alleen mijn eerste twee woorden van de blog heeft opgeslagen. Een hoop werk voor niets dus. Weer wat geleerd: vertrouw nooit alleen op WordPress.

En wat een blog had moeten worden over mijn veranderende ritme (want oef ik werk nu ook in de avonden) word nu dus compleet iets anders. Want twee keer hetzelfde schrijven? Neh nu even niet.

Ons huis

Na een aantal maanden waarin er vrij weinig gebeurde, zien we nu echt vooruitgang in het huis. De bouw lijkt nu in ieder geval tot half oktober te duren, dus we hebben alle tijd om te bedenken hoe we alles verder willen inrichten. De vloer voor beneden is inmiddels gekozen, een hele mooie lichte pvc visgraat. Zooooo blij mee! De keuken is besteld (ik ben niet meer gaan twijfelen, dus hij is nog steeds prachtig mat zwart) en er is hier al iemand druk bezig met het aanrechtblad. De badkamertegels hebben we inmiddels weer gewijzigd naar de standaard tegels (maar dan iets groter) en ook de kranen en dergelijke zijn al binnen. Ze verwachten voor de bouwvak nog een heel eind te komen, dus ik ben erg benieuwd hoe het er over vier weken uitziet! Als ze er vaart achter zetten, kan er in vier weken tijd veel gebeuren…

En nu … na poging 2, lekker de zon in en genieten van het mooie weer! Die blog over mijn ritme komt nog wel…. 🙂

 

Heb je vragen of opmerkingen? Laat het dan weten via een reactie!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.