mijlpalen
Persoonlijk

Een jaar met een aantal mijlpalen: 2017

Over het algemeen vind ik het lastig om te genieten van de dingen die ik heb en stil te staan bij de dingen die om me heen gebeuren. Een nieuw jaar, nieuwe kansen. Maar wat heeft vorig jaar me eigenlijk gebracht? Ondanks dat we net het nieuwe jaar begonnen zijn, kijk ik nog even terug. Leuk voor jullie, en goed voor mezelf om eens stil te staan bij deze mijlpalen. Want voor je het weet is het voorbij toch?

2017, het jaar waarin..

 • ik tijdens een sushi avondje met vriendlief mijn idee uitsprak om een blog te beginnen. Hij zei direct: waarom probeer je het niet? Waarna het brainstormen over een domeinnaam etc. begon. Hoe moet dat eigenlijk en waar schrijf ik dan eigenlijk over?
 • op 28 februari mijn blog online kwam. Op mijn vriend na, wist niemand ergens van. Ik bracht al mijn vrije momenten door achter zijn computer om mijn website vorm te geven, berichten te schrijven, te lezen over hoe alles moest en het direct zelf uit te voeren.
 • ik de buitenwereld vertelde dat ik een blog had. Misschien nog wel de grootste overwinning van het jaar. Een handjevol mensen vertelde ik over mijn blog (om de reacties af te tasten) en de rest kreeg (via facebook) pas in juni te horen over het bestaan. Zenuwachtig dat ik was. Verschrikkelijk. Maar ik leef nog!
 • wij samen een nieuwbouwhuis hebben gekocht! Ergens in mei kregen we interesse in een nieuwbouwhuis en inmiddels is alles rond en is de bouw begonnen. Geduld is een schone zaak, maar over een jaar hoop ik toch wel mijn blog vanuit ons nieuwe huis te schrijven.
 • ik ontslag nam bij mijn (inmiddels) vorige baan om een nog leukere en spannende uitdaging aan te gaan.
 • we na lang wikken en wegen (van mijn kant… haha!) toch kozen voor een zwarte keuken voor ons nieuwe huis i.p.v. voor een witte.

Terwijl ik dit schrijf, weet ik zeker dat ik iets belangrijks vergeet. Maar dat komt vast vanzelf. Na ons auto ongeluk in januari is het in ieder geval gelukt geen nieuwe auto ongelukken te veroorzaken, we hebben een hele fijne wintersport en een fijne zomervakantie gehad, ik heb 72 berichten geplaatst op mijn blog, en toch ook al een handjevol lezers. Ik ben aan personal body plan begonnen (en heb het niet helemaal afgemaakt) en heb aan een urban challenge mee gedaan (ja ja, niet perfect maar toch…)

Volgens mij een jaar vol mijlpalen en eentje om van te genieten. Wat zal 2018 brengen?

Ps. deze quote laat precies zien hoe het zou moeten zijn he? Ik heb hem van Jip, meer van deze quotes vindt je op de website www.gewoonjip.nl. Zeker de moeite waard! 

Eén reactie

 • evelien

  Wat een fijne mijlpalen, wat leuk dat je samen met je vriend hebt gebrainstormd over je blog! Ik vond het toen ook zo spannend om aan de wereld te vertellen dat ik een blog had, gelukkig kreeg ik zóveel positieve reacties van iedereen. <3
  Liefs,
  Evelien

Heb je vragen of opmerkingen? Laat het dan weten via een reactie!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.