zomervakantie
Persoonlijk

Zomervakantie

Nu het zonnetje vaker schijnt en het echt lente begint te worden, krijg ik zin om een zomervakantie te boeken. Lekker een tijdje naar de zon en gewoon even helemaal niets doen. Ooit wil ik graag nog meer van de wereld zien en wil ik ook wel meer doen dan alleen maar op een standbedje liggen. Voor nu, lijkt me dat heeeerlijk.

All-inclusive

Vorig jaar zijn we lekker naar Curacao geweest en hebben we heerlijk meerdere plaatsen gezien. Voor nu, lijkt een all-inclusive ons prima, en hebben we gewoon zin aan lekker relaxen. Af en toe een duik in het water, af en toe opstaan om wat te drinken te halen, dan een keertje eten een een keer een dagtrip maken. Ik ben inmiddels meerdere keren op all-inclusive vakantie geweest en ik vind het erg fijn! Sowieso houd ik wel van eten en (moet ik ook) drinken. Daarnaast ben ik een beetje een kniepert en zit ik soms echt zo in elkaar dat ik denk, ach ik sla wel over, kost geld, wanneer we wat willen gaan drinken. Slaat natuurlijk nergens op :). Mijn vriend eet en drinkt nog meer dan ik, dus een all-inclusive vakantie is aan ons besteed!

Bestemming

Aangezien we zeker weten wat voor soort vakantie we willen, is de bestemming het volgende punt. Eerder ben ik op vakantie geweest naar Turkije en qua all-inclusive is dat ook echt fantastisch. Echter, willen wij nu allebei niet die kant op gaan (al zou dat wel goedkoop zijn) en kan die dus worden weggestreept. Egypte valt ook af. Wat mij betreft zijn op dit moment Spanje & Portugal de beste opties! Eerder ben ik naar de Canarische Eilanden geweest (Fuerteventura) maar dat eiland viel ontzettend tegen. Ons resort was prima, maar het eiland zelf (waar wij zaten) vonden we echt niets aan. Die valt dus af 🙂

Zon

We willen graag voor de ‘echte’ zomervakantie uit omdat wij niet gebonden zijn aan schoolvakanties en kinderen. Dat scheelt een hoop geld! We willen natuurlijk wel al genoeg zon en niet net zo als je in Nederland kan hebben dat het elke dag maar weer de vraag is of de zon gaat schijnen. Ik blijf altijd eeuwig wit, dus met echt veel zon kan ik misschien zorgen voor een beetje een bruin kleurtje.

Tips

Deze vraag was natuurlijk te verwachten! Hebben jullie nog goede tips voor een leuke all-inclusive vakantie in de periode juni/juli? 

4 reacties

Heb je vragen of opmerkingen? Laat het dan weten via een reactie!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.