100happydayschallenge
#100happydays

Update: 100happydayschallenge

Zoals belooft in mijn laatste blog over de 100happydayschallenge, zou ik af en toe een update geven. Inmiddels ben ik al een eind op weg, en duurt de challenge nog ongeveer 3 weken. Time flies!

100happydayschallenge

Waarom deed ik ook alweer mee? Dat kan je lezen in mijn eerste blog over de challenge. Inmiddels alweer 2,5 maand geleden. Ik wil graag wat meer bewust worden van de happy momentjes en stil staan bij de dingen die je hebt. Genieten is absoluut niet mijn sterkste punt, dus met deze challenge wilde ik graag meer bewustzijn creëren.

Hoe gaat het tot nu?

Tot nu toe gaat het echt nog prima. Ik heb me er ook echt veel bewuster van geworden. Wel vaak doordat ik denk: oh ik moet een foto maken, want die moet ik posten. Maar daardoor stond ik wel meer stil bij het moment en besefte ik beter dat ik er happy van werd. De afgelopen weken zijn er ook enkele dagen geweest dat ik niet heb gepost. Don’t worry, dat is niet omdat ik dan niet happy was. Al is je dag nog zo slecht, volgens mij is er altijd nog wel een happy momentje. Dit komt meer doordat ik er dan niet goed bij stil stond (mijn valkuil dus) en dan mijn taartje al op had voordat ik de foto kon maken. Of dat ik alweer thuis was en dacht ‘oh dit was een leuke dag’! En dat dan moest concluderen met 0 foto’s. Gelukkig was mijn doel ook niet om overal een foto te maken, maar om er bij stil te staan! En dat lukt tot nu toe heel goed. Volgens mij is dat ook het belangrijkste 🙂

Komende weken

De challenge is inmiddels bijna afgelopen en tot die tijd post ik nog lekker foto’s! Met dit mooie weer en heerlijke weekenden in het vooruitzicht, is dat volgens mij absoluut geen punt.

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More

 

2 reacties

Heb je vragen of opmerkingen? Laat het dan weten via een reactie!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.